Тони Менкиноски

Пронајдени се 28 резултати на тема „Тони Менкиноски“
Вести

Менкиноски за КУРИР: Катица Јанева за ВМРО-ДПМНЕ е апсолвирано прашање и минато време, да се посветиме на посуштински прашања

Адвокатот Тони Менкиноски од преговарачкиот тим на ВМРО ДПМНЕ за статусот на СЈО во изјава за Курир вели дека преговорите на работните...
Вести

Менкиноски: ВМРО-ДПМНЕ бара избор на Јавниот обвинител по нивни предлог- решение кое ќе ја ефектуира независноста и неутралноста

Би сакал да ве воведам во темата, имено како што знаете во тек се преговори околу носење на новиот закон за Јавно обвинителство на Република...