тодорова сабота

Пронајдени се 10 резултати на тема „тодорова сабота“
Живот и стил

Ако сакате да дознаете кој е вашиот иден брачен партнер, вечер пред да легнете треба да го направите ова!

Тодорова сабота или Тодорица се смета за празник на приврзаноста кон велигденскиот пост. Именден празнуваат: Тодор, Тодорка, Божидар… Јавувањето...
Живот и стил

Пред Тодорова сабота се остваруваат сите желби- вечер сите девојки пред да легнат треба да го направат ова

Тодорова сабота или Тодорица се смета за празник на приврзаноста кон велигденскиот пост. Именден празнуваат: Тодор, Тодорка, Божидар… Јавувањето...
Вести

Утревечер сите девојки пред да легнат треба да го направат ова- ноќта пред Тодорова сабота се остваруваат сите желби!

Тодорова сабота или Тодорица се смета за празник на приврзаноста кон велигденскиот пост. Именден празнуваат: Тодор, Тодорка, Божидар...