Тодор Чепреганов

Пронајдени се 7 резултати на тема „Тодор Чепреганов“
Вести

Чепреганов: Бугарија била нациофашистичка држава, Петков требаше да се извини на 3000 Евреи кои што беа депортирани од Битола

Зошто клубот е отворен токму во Битола, дали пробугарската струја е најсилна во Битола, праша историчарот Тодор Чепреганов во емисијата...