тоалетна хартија

Пронајдени се 10 резултати на тема „тоалетна хартија“
Занимливости

Најмногу ја купуваа кога почна коронавирусот, а денеска одбележува светски ден – погодувате ли за што станува збор?

Со резолуција на Генералното собрание на ОН 19 ноември е прогласен за Светски ден на тоалетната хартија со цел да се фокусира вниманието...