Тиквешко Езеро

Пронајдени се 14 резултати на тема „Тиквешко Езеро“
Вести

Јованчев: ЕЛЕМ го испразни ХЕЦ Тиквеш, нивото на водата е доведено на мининум, под знак прашалник е и сезоната за наводнување

Ова што го гледате позади мене некогаш беше Тиквешко езеро. Денес личи на се само не на езеро. Колку треба да си нечовек за да направиш...
Вести

Бонбона бизнисот со продажба на Тиквешко езеро ќе донесе милиони на блиски луѓе на Заев чија влада е во заминување

Заев и Владата во заминување ја распродаваат државата, овој пат стигнаа и до новиот бонбона бизнис продажба на Тиквешко езеро. Бонбона...