тестови

Пронајдени се 63 резултати на тема „тестови“
Вести

Нема повеќе бесплатни тестови за проверка на антитела од коронавирус на сметка на Фондот, граѓаните ќе ги плаќаат приватно

На Институтот заимунобиологија и хумана генетика во Скопје нема се работаат тестови за концентрација на антитела од SARS Cov-2 на товар...
Вести

Штипскиот центар за јавно здравје и Здравствениот дом со брзите тестови за коронавирусот почнуваат од среда

Брзите тестови за коронавирусот ќе пристигнат утре во Штип. Марија Димитрова директор на Центарот за јавно здравје-Штип вели дека тестирањето...