тестирање

Пронајдени се 38 резултати на тема „тестирање“
Вести

Николов: ВМРО-ДПМНЕ бара зголемување на бројот на тестови, само така ќе знаеме на што сме и како треба да се дејствува

Несоодветниот и неадекватниот пристап на владата во борбата против коронавирусот не доведе до ситуација да имаме најголем морталитет...