терористички напад

Пронајдени се 37 резултати на тема „терористички напад“
Вести

Страшна исповед на преживеаните од терористичкиот напад: Го молев Бог да му снема куршуми, 7 пати ја менуваше муницијата

“Луѓето бегаа, вратите биле затворени, а тој ги бркаше. Знаев дека немам шанси. Се сокрив под една клупа. Се правев дека не дишам. Менуваше...
Вести

Амбасада на САД: зголемен ризик од терористички акт во Македонија, можни мети од трговски центри до училишта и политички митинзи

Еден час по соопштението на МВР, американската амбасада во Скопје издаде безбедносно предупредување до своите државјани кои престојуваат...