терапија

Пронајдени се 20 резултати на тема „терапија“
Вести

Кристијан е дете со посебни потреби, а неговата мајка е херој: Била жртва на насилство, а секој ден води нова битка за своето дете

Кристијан денес има 16 години. Прекрасно момче со добри манири и искрена насмевка. Желен е секој ден да биде поуспешен во своите обврски. Има...
Вести

Цела година нема терапија за 30 деца со лесна кршливост на коските: Родителите на мака, Филипче не кажува кога ќе има лекови

30 дечиња со лесна кршливост на коските цела година се без неопходната терапија. Овие алармантни податоци ги обелодени претседателот...