тенк

Пронајдени се 77 резултати на тема „тенк“
Вести

Поради низа суштествени повреди на законот, Уставот и на Конвенцијата за човекови права, бранителот на Јанкулоска, Тасевски бара Апелација да го врати „Тенк“ на повторно судење 

Во тек е јавна расправа во Апелација по жалбата на пресудата за поранешниот министер за внатрешни работи Гордана Јанкулоска за „Тенк“....
Вести

Одбраната обвинува за политичка пресуда за Јанкулоска: Шест години казна за фабрикувано дело, без докази и без никаква штета

Судот денеска пресуди, 6 години затворска казна за Гордана Јанкулоска, поранешниот министер за внатрешни работи за набавката на блиндираниот...
Вести

ДЕНЕШЕН: „Тенк“ е застарен и без докази, петте апелациони судии пред избор – по умот на Заев и Кацарска или по умот на правото!

За оние кои не знаат што значи релативна застареност на гонење, кратко и едноставно објаснување е дека ако во периодот на највисоката...