телевизија телма

Пронајдени се 5 резултати на тема „телевизија телма“
Македонија

„Телма треба да знае дека освен бизнис интерес постои и јавен интерес кој ги обврзува да ја прекинат цензурата наредена од Заев за опозицијата“

И денес немаше никакво известување за активностите на опозицијата на телевизијата со национална концесија Телма, ова денеска преку...