телевизии

Пронајдени се 6 резултати на тема „телевизии“
Вести

Македонските телевизии со одговор до АВМУ: Непријатно сме изненадени што регулаторот не прави јасна дистинкција

Членките на ММА денеска се зачудија од соопштението за јавност издадено од АВМУ, во кое АВМУ ги потсетува радиодифузерите како треба...