телефонска линија

Пронајдени се 7 резултати на тема „телефонска линија“
Вести

Чулев: Спречени 14 обиди за напуштање на кризниот регион Дебар и Центар Жупа, денеска се очекува пристигнување на 200 државјани

Министерството за внатрешни работи денеска информираше за последните мерки и активности кои се преземени во насока на спречување на...