теарце

Пронајдени се 9 резултати на тема „теарце“
Вести

Муцунски: Во нашата програма зборуваме за реални проекти кои што се од значење за Теарце и Тетово, како и за Темјаник и Кавадарци

Во нашата политичка програма зборуваме за проекти реални. Проекти, реални кои што се од значење во Теарце и во Тетово и во Тимјаник близу...