табли

Пронајдени се 10 резултати на тема „табли“
Вести

Република Северна Македонија „залепена“ на ГП „Богородица“- таблите треба да бидат сменети во текот на денот

На граничниот премин „Богородица” почна „лепењето“ на таблите со новото уставно име на Македонија- Република Северна Македонија. Новото...