сзо

Пронајдени се 725 резултати на тема „сзо“
Живот и стил

СЗО: Очекуваниот животен век се зголемува за околу десет години за оние кои се откажале од пушењето во своите 30-ти години

Светската здравствена организација (СЗО) соопшти дека очекуваниот животен век на оние кои престануваат да пушат во своите 30-ти се зголемува...