свлечиште

Пронајдени се 30 резултати на тема „свлечиште“
Вести

Од глетката ќе ви се заледи крвта: Тлото почна да се движи и тогаш исчезна цело семејство- татко и тројца синови загинаа во свлечиште (ВИДЕО)

Татко и неговите три синови од Гватемала загинаа кога свлечиште им ја проголта куќата. Поради придвижувањето на тлото, во земјата се...