свети тома

Пронајдени се 6 резултати на тема „свети тома“
Живот и стил

Денеска се прославува Свети Тома – една работа денеска морате да ја направите, еве од што треба да се воздржите

Православните верници денеска го прославуваат светиот апостол Тома. Тој во народот е познат како Томинден, сеќавање на светиот Тома,...