света петка

Пронајдени се 23 резултати на тема „света петка“
Живот и стил

Топлото време од Петковден до Митровден се вика Бабино лето: Ако се заплеткате во мрежа од пајак еве што ве очекува!

Ако случајно се заплеткавте во мрежа од пајак не се грижете, тоа не е лош знак… Топлото и убавото време од Петковден до Митровден (Од...