свештеници

Пронајдени се 12 резултати на тема „свештеници“
Вести

Повеќемина повредени при тепачка на свештеници – драмата да биде поголема се срушила и терасата, па сите паднале од вториот кат!

Десет лица паднаа од балкон на вториот кат, при што шестмина се повредени за време на тепачката во епархијата Чкондид во Мартвили, Грузија,...