свадби

Пронајдени се 7 резултати на тема „свадби“
Вести

Државата за некого мајка, за некого маќеа- свадбите во Сарај се над законот во Македонија, власта замижува пред новите жаришта на корона

мерките на владата за некого мајка за некого маќеа. Непочитувањето на истите се само доказ за нефункционалноста на системот, особено...