св. петар и павле

Пронајдени се 7 резултати на тема „св. петар и павле“
Скопје

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров ја продолжуваат традицијата: И оваа година дониранаа храна во црквата Св. Петар и Павле

Како ВМРО – ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров ја продолжуваме традицијата и оваа година. Дониравме храна во народната кујна во црквата Св. Петар...
Скопје

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров и потпретседателот Мисајловски донираа храна и облека во Ѓаконијата при црквата Св. Петар и Павле

Денес ОК Ѓорче Петров заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски, традиционално во Ѓаконијата при црквата Св. Петар...