св.игнат

Пронајдени се 4 резултати на тема „св.игнат“
Живот и стил

Тоа што ќе го правите денеска ќе го правите цела година, ова се народните обичаи и верувања за Св. Игнат

Кога свети Игнатиј бил дете Исус го зел во прегратка и на учениците им рекол: „Ако не бидете како деца нема да влезете во царството небесно“....