Св. Архангел Михаил

Пронајдени се 7 резултати на тема „Св. Архангел Михаил“
Живот и стил

ВО НЕДЕЛА Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: Светецот за да ги исполни вашите молитви и желби неопходно е да направите една работа!

Православните христијани во недела на 21 ноември го празнуваат Св. Архангел Михаил, еден од најголемите христијански празници и една...
Скопје

Храм Св. архангел Михаил: До кога ќе бидеме заложници – Улични кучиња ги убиваат животните во дворот на храмот (ФОТО)

Храмот „Свети архангел Михаил“ лоциран во скопската населба Автокоманда, меѓу другото познат е кај верниците по својот прекрасен,...
Вести

ЗА МНОГУ ГОДИНИ: Денешниот празник Св. Архангел Михаил ќе ги исполни сите ваши молитви и желби, но само под еден услов!

Православните христијани, денес на 21 ноември го празнуваат Св. Архангел Михаил, еден од најголемите христијански празници и една од...