судења

Пронајдени се 4 резултати на тема „судења“
Вести

Министерството за правда не го интересира КОРОНАВИРУСОТ: Сите судења ќе продолжат, Дескоска ја избра партијата наспроти здравјето на народот!

Следејќи ги препораките со цел зголемена заштита на странките во постапките, Министерството за правда препорачува продолжување на...