субвенции

Пронајдени се 38 резултати на тема „субвенции“
Економија

Истекува рокот за барање за субвенции за ориз, оризова арпа, градинарски и овошни култури и органско производство

Истекува рокот за аплицирање за добивање финансиска поддршка на производителите на ориз и оризова арпа, на произведени и предадени...