субвенции

Пронајдени се 37 резултати на тема „субвенции“
Вести

Арсовски до Хоџа: Срамота велите дека субвенциите се исплатени, но не се, ако нема договор излегуваме на блокади

– Ние на 31 октомври бевме кај министерот, го запознавме со нашите барања. Од тогаш до сега, 60 дена немаме повратна информација никаква....
Вести

Трипуновски: Владата купува 3 тони кафе и 700 килограми апетисани, а крати од субвенции и инвестиции во земјоделството

Владата купува 3 тони кафе и 700 килограми апетисани, а крати од субвенции и инвестиции во земјоделството. Срамота!!! Аздисаноста на власта...