Стража

Пронајдени се 59 резултати на тема „Стража“
Вести

Километарски колони од Стража кон Гостивар: Полиција нема, граѓаните кои возат не се безбедни поради несовесните возачи

Со часови се чека од Стража кон Гостивар. Километарски колони со автомобили вечерва го запреа сообраќајот на патот кој од Охрид води...