Стелиос Пецас

Пронајдени се 5 резултати на тема „Стелиос Пецас“
Регион

Пецас: Грција ја поддржува ЕУ перспективата на регионот, но никој не може да спречи земја членка да покренува свои прашања

Ќе продолжиме да ја поддржуваме европската перспектива на регионот, но никој не може да спречи земја членка на Унијата да покренува...
Вести

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи...