Стефче Трпковски

Пронајдени се 7 резултати на тема „Стефче Трпковски“
Скопје

Трпковски: Поднесов тужба против Каевски за клеветите, повикувам институциите да истражат и на кој начин го стекнал имотот

Денес сум тука пред Основен суд Скопје, да поднесам тужба за навреда и клевета против пратеникот од СДСМ, Дарко Каевски. Пратеникот од...
Скопје

Трпковски: Проектите за Сопиште продолжуваат, изградба на нови водоснабдителни бунари и на нови канализациони системи

Сите инструменти и алатки, интензивно ќе ги насочиме кон водоснабдувањето и третирањето на отпадните води во нашата општина. Покрај...
Скопје

КУРИР ИНТЕРВЈУ: Трпковски со низа нови проекти за Сопиште, неговата досегашна работа е доказ дека ги исполнува ветувањата

Стефче Трпковски, актуелен градоначалник на општина Сопиште, уште еднаш влегува во изборната трка. Тој е кандидат за градоначалник...