стеф блок

Пронајдени се 4 резултати на тема „стеф блок“
Вести

Блок: Видовме напредок во Македонија, но не доволно, сакаме да видиме резултати во борбата против корупцијата и владеењето на правото

Холандскиот министер за надворешни работи Стеф Блок вчера пред состанокот на Советот за општи работи на ЕУ во Луксембург изјави дека...