старосна граница

Пронајдени се 4 резултати на тема „старосна граница“
Живот и стил

Познато е која е идеалната разлика во години: Колкава е веројатноста за развод според возраста на вашиот партнер?

Во врските во кои старосната граница е пет години веројатноста за развод е 18 отсто, додека партнерите кај кои разликата е 10 години, имаат...