старателство

Пронајдени се 12 резултати на тема „старателство“
Познати

СУДОТ ПРЕСЕЧЕ – еве кој го доби старателството над двата сина на Шакира и Пике, еден од нив најави и нова праведна борба!

Шакира доби старателство над двата сина Саша и Милан пишуваат шанските медиуми. Пејачката е видена како излегува од судот, откако го...
Познати

БОРБАТА ЗА СТАРАТЕЛСТВО СЕ УШТЕ НЕ Е ГОТОВА: Поранешниот сопруг на Тања Савиќ се враќа во Србија, ангажирал тим адвокати

Борбата за старателство над децата меѓу Тања Савиќ и нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ се чини дека се уште не е завршена. Иако синовите...