Стаменковска Стојковски

Пронајдени се 7 резултати на тема „Стаменковска Стојковски“
Вести

Стаменковска Стојковски до Ангеловска: Да се грижевте за доброто на граѓаните немаше да учествувате во најголемиот предизборен поткуп во историјата на Република Македонија

Да се грижевте за доброто на граѓаните немаше да учествувате во најголемиот предизборен поткуп во историјата на Република Македонија...
Вести

Стаменковска Стојковски распали по Манчевски: Министерот заборави да каже дека локалните власти се уште се рекламираат и вршат притисок врз уредувачката политика

Министерот за информатичко опшество Дамнјан Манчевски заборавил да каже дека локалните власти се уште се рекламираат и вршат притисок...
Вести

Стаменковска Стојковски: Манчевски да не ја замајува јавноста и да ја повика на одговорност директорката на АВРМ за сите незаконски постапки

Наместо министерот Дамјан Манчевски да ја замајува јавноста дали јас ги разбирам или не бројките, нека ја повика на одговорност директорката...
Вести

Стаменковска Стојковски: 286 училишта немаат добиено позитивно мислење на годишните планови за вработување за 2020 година

Од вкупно 348 основни училишта во Република Македонија, дури 286 немаат добиено позитивно мислење на годишните планови за вработување...