сск

Пронајдени се 34 резултати на тема „сск“
Вести

Туристичките агенции соочени со бројни предизвици, бараат континуирана финансиска поддршка за опстанок на секторот

Лиценцираните туристички агенции и водичи се со крајно лимитирана деловна активност и се соочуваат со бројни предизвици и голема неизвесност....
Економија

Арсовска: Бројката од 21.000 работници кои не добиле плата за април е многу сериозна, ако не се интервенира навреме таа уште повеќе ќе расте

Претседателката на Сојузот на стопански комори, Данела Арсовска смета бројката од 21.000 работници на кои не им е исплатена плата за април...
Економија

Арсовска: Имајте храброст спротивставете им се на олигарсите, се фативте за цената на кафето, а не ви пречи во Солун да го плаќате по 10 евра

Угостителскиот сектор соопшти дека нема да ги користи економските мерки, бидејќи со вакви мерки само дополнително ќе се задолжат. Економска...