средства

Пронајдени се 9 резултати на тема „средства“
Вести

Отец Оливер со молба до Шилегов: Ако се сака може со дел од средствата за новогодишно украсување да се спаси животот на Елизабета

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов не отстапува од новогодишното украсување на главниот град, иако голем број граѓани бараа истото...
Вести

Милошоски: Парите за изборите најдобро ќе беше да се пренаменат за потребите на болницата и пациентите во Штип

Средствата за изборите најдобро ќе беше да се пренаменат за потребите на болницата и пациентите во Штип, бидејќи Штип е град со највисока...
Вести

Среќниот скокач по светиот крст во с.Бардовци собраните средства и награда ги донираше за 13-годишниот Ангел Аврамоски

Среќниот скокач по светиот крст во с.Бардовци,заедно со останатите скокачи оваа годината наградата и паричните средства собрани од...