средни училишта

Пронајдени се 37 резултати на тема „средни училишта“
Вести

МОН им порача на средните училишта да си најдат начин за надоместување на пропуштените часови поради лажните дојави за бомби

Наставата во средните училишта во Скопје каде во изминатите денови имаше повремени прекини, мора да продолжи, а училишните раководства...
Вести

Македонија ќе стане земја на стравот: Неспособни да фатат еден пријавувач на бомби, наместо ученици пред училиштата имаме специјалци (АНАЛИЗА)

Започна во Србија се префрли и во Македонија. Трендот со пријавите за лажни бомби по училиштата не престанува веќе неколку месеци. Наместо...