спортисти

Пронајдени се 19 резултати на тема „спортисти“
Општини

Општина Битола објави јавен повик за доделување на финансиски средства на спортски клубови, спортски здруженија и спортисти, здруженија на граѓани и фондации

Општина Битола, го објави јавниот повик за доделување на финансиски средства од буџетот на општината на спортски клубови, спортски...
Останати спортови

Меѓународниот параолимписки комитет сепак ги суспендираше руските и белоруските спортисти од учество на Игрите во Пекинг

Меѓународниот параолимписки комитет (ИПЦ) ги суспендираше руските и белоруските спортисти од учество на Зимските параолимписки игри...
Останати спортови

ФОТО: Олимпијците се жалат на храната која ја добиваат, руска биатлонка објави фотографија од оброците

Спортистите кои се натпреваруваат на зимските Олимписки игри во Пекинг го изразуваат своето незадоволство на социјалните мрежи поради...