спор со името

Пронајдени се 96 резултати на тема „спор со името“
Регион

Радев најави дека во првата половина на јануари ќе го свика Консултативниот совет за темата Република Северна Македонија

Бугарскиот Консултативен совет за национална безбедност (КСНС) во врска со темата за Република Северна Македонија ќе биде свикан во...
Вести

„Алфа“ објави ексклузивни документи: Идентитетот и јазикот кои што биле извојувана победа, сега Заев ги напушта со прифаќање на широки толкувања на идентитетот и јазикот

Емисијата „60 минути“ со Горан Момировски која се емитува на Телевизија Алфа ексклузивно објави документи во која се гледа дека македонската...