спор со грција

Пронајдени се 4 резултати на тема „спор со грција“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните имаат право да знаат дали освен за географска одредница, Заев е подготвен на отстапки за идентитетските одредници како јазикот, нацијата и меѓународните кодови

Процесот на разговори околу проблемот што го има Република Грција со нашето име не е прашање кое го засега само премиерот Зоран Заев...