спиење

Пронајдени се 63 резултати на тема „спиење“
Живот и стил

Факти кои не сте ги знаеле: Зошто се будите неколку минути пред вашиот аларм и колку време можете да издржите без сон?

Секоја вечер ги затвораме очите и тонеме во сон. Доколку го земеме во предвид фактот дека луѓето во просек живеат 78 години, некаде околу...