совет на европа

Пронајдени се 30 резултати на тема „совет на европа“
Регион

Комитетот на министри на СЕ „длабоко загрижен“ поради нерегистрацијата на македонските здруженија во Бугарија

Комитетот на министри на Советот на Европа во својата најнова одлука, донесена на 9 март, а објавена денеска, изразува „длабока загриженост“...