состојба на патишата

Пронајдени се 15 резултати на тема „состојба на патишата“
Вести

НА ОВА МЕСТО УТРОВО ИМА ОДРОН – еве каква е состојбата со патиштата низ земјава, особено внимавајте и на овој граничен премин

ОДРОНИ: На патниот правец А2 Свети Николе – Миладиновци на 10 км пред Миладиновци, поради свлечиште и голем одрон, сообраќајот е пренасочен...
Вести

ВНИМАВАЈТЕ: Одрон утрово на автопатот Свети Николе –Миладиновци, еве каква е состојбата низ целата земја со патиштата

ОДРОНИ: На патниот правец А2 Свети Николе – Миладиновци на 10 км пред Миладиновци, поради свлечиште и голем одрон, сообраќајот е пренасочен...
Вести

Забрана за тешки товарни возила, нема гужва на граница- ова е моменталната состојба на патиштата во Македонија

Од 01.07.2019 година започна со примена времениот режим на сообраќај во летниот период од 01.07 до 31.08 на државните патишта во Република Македонија...