сорос

Пронајдени се 5 резултати на тема „сорос“
Регион

„Вашингтон тајмс“: Судските реформи спонзорирани од Сорос ја оставија Албанија без судски систем во полза на Рама

Престижниот американски весник „Вашингтон тајмс“ во еден од своите написи наведува силни обвинувања против албанската влада. Според...