сопиште

Пронајдени се 25 резултати на тема „сопиште“
Скопје

Советот на општина Сопиште бара од донаторот на спомен обележјето Андон Ќосето да се согласи да го отстапи на општината

Советот на општина Сопиште, на предлог на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, донесе одлука со која бара од донаторот на спомен обележјето...