сопиште

Пронајдени се 25 резултати на тема „сопиште“
Скопје

КУРИР ИНТЕРВЈУ: Трпковски со низа нови проекти за Сопиште, неговата досегашна работа е доказ дека ги исполнува ветувањата

Стефче Трпковски, актуелен градоначалник на општина Сопиште, уште еднаш влегува во изборната трка. Тој е кандидат за градоначалник...