сообраќаен режим

Пронајдени се 85 резултати на тема „сообраќаен режим“
Скопје

ВАЖНА ВЕСТ ЗА СКОПЈАНИ: Обрнете внимание каде возите, повеќе улици ќе бидат затворени утринава поради оперативно-тактичка вежба

Поради одржување оперативно-тактичка вежба денеска во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим, а сообраќајот ќе се пренасочува...