сонцето од кутлеш

Пронајдени се 6 резултати на тема „сонцето од кутлеш“
Вести

ВИДЕО: Чичко Симе го нацрта сонцето од Кутлеш на камен долго 30 метри, оваа глетка на Бушева планина е доказ за нашето постоење

На социјалните мрежи деновиве се споделуваат фотографии од еден интересен момент кој речиси ги направи горди сите Македонци. Имено...
Вести

ХЕРОЈ НА ДЕНОТ: Чичко Симе го нацрта сонцето од Кутлеш на камен долго 30 метри, оваа глетка на Бушева планина е доказ за нашето постоење

На социјалните мрежи деновиве се споделуваат фотографии од еден интересен момент кој речиси ги направи горди сите Македонци. Имено...
Вести

Директорката која нареди да се отстрани сонцето од Кутлеш со закани и навреди до граѓаните: „Козо трева ќе пасеш, го*ното ќе го лижеш“

Откако претходно сонцето од Кутлеш и пречеше на директорката на основно училиште во Струга каде истото беше нацртано на игралиштето,...
Вести

Отстранета таблата: Александар Македонски веќе не е историска фигура која припаѓа на античката Хеленска историја (ФОТО)

Таблата која вчера беше поставена на споменикот „Воин на коњ“, на која пишува дека припаѓа на хеленската историја, не издржа ниту 24...