солидарност

Пронајдени се 5 резултати на тема „солидарност“
Општини

Ристески: Дали директор на ЈП соработник на градоначалникот е жирант за кредит од 200.000 евра за изградба на зградата кај Солидност?

На заканите од градоначалникот Јованоски дека ќе поднесе тужба за клевета, денеска Ристески на новинарско прашање одговори: “Јас...