Сојуз на синдикатите на Македонија

Пронајдени се 5 резултати на тема „Сојуз на синдикатите на Македонија“
Вести

ССМ по повод 8 Март: Еднаквост и рамноправна положба во општеството, без стереотипи и предрасуди

Сојузот на синдикати на Македонија честитајќи го Меѓународниот ден на жената бара еднаквост без родова или која било друга дискриминација. – Стереотипите...
Вести

Синдикален марш во Скопје на 1-ви Мај: ССМ под мотото„Здружени со иста цел“ ќе го одбележи Меѓународниот ден на трудот

„Здружени со иста цел“ е мотото на синдикалниот марш во Скопје со којшто Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) годинава ќе го одбележи...